Rovict (ESIS)

School in Balans werkt nauw samen met Rovict en dát is een bewuste keus. Het onderwijs is namelijk volop in ontwikkeling: technologie, data en algoritmes worden steeds belangrijker. Ze bieden jou als onderwijsprofessional nieuwe inzichten op verschillende niveaus: van een individuele leerling tot een compleet bestuur.  

Wij geloven dat het juist inzetten van technologie kan zorgen voor meer ruimte voor onderwijs. Met het modulaire en open platform met systemen meet je dat wat je nodig hebt en verzamel je alleen informatie die je écht gebruikt. Zo creëer je inzicht en overzicht op een manier die past bij de visie van jouw onderwijsorganisatie.

Inzichten uit data helpen jouw onderwijsorganisatie bij het realiseren van hun ambities. Bijvoorbeeld door beter op individuele behoeftes van leerlingen in te spelen en zo onderwijs op maat te bieden. Maar nieuwe technologieën brengen ook nieuwe uitdagingen met zich mee.

Rovict gelooft dat technologie kan zorgen voor meer ruimte voor onderwijs. Aan de ene kant door alleen te meten wat je nodig hebt en aan de andere kant door het verzamelen van gegevens eenvoudig en overzichtelijk te houden.

Modulair en open softwaresysteem

Met ESIS verzorg je de leerlingadministratie en de leerlingondersteuning in een modulair en open softwaresysteem. Door zelf te bepalen met welke modules je gaat werken, kun je ESIS goed aan laten sluiten op jouw onderwijsvisie. Daarnaast is het dankzij het open karakter van het platform mogelijk om data en informatie uit te wisselen met andere systemen die je al gebruikt. Zo creëer je met ESIS één overzichtelijke plek met alle voor jou relevante data.

Meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht