Banjercoaching

Volledig tot de kern

Een coachgesprek is de term voor een ontmoeting tussen u en uw coach. Zo’n gesprek vindt veelal plaats op één van de kamertjes op school: deur dicht, misschien zichtbaar het bordje ‘niet storen’, pot thee op tafel om zo een vertrouwde sfeer te creëren. Het is een waar feest dat iedereen kan zien dat u gecoacht wordt en nog mooier als de emoties hoog oplopen. Als u een dergelijke coaching wilt, bent u bij ons aan het verkeerde adres en is deze leaflet niets voor u!

We halen u uit uw dagelijkse omgeving en gaan de school verlaten om te banjeren in de natuur of in een andere omgeving, los van het vertrouwde. Om letterlijk stil te staan en daarmee tot de kern van de vraagstelling te komen.

Doel

 • Hoofd leegmaken.
 • Inzicht hebben in gedrag van anderen en uw eigen gedrag.
 • Ruimte maken voor verrassende nieuwe dingen.
 • Luisteren naar uw eigen WIL en daar naar handelen.
 • Acties maken en concretiseren.
 • Een coach die u helpt om alles stevig te verankeren tussen uw oren.

Inhoud

Bij coaching gaat het om nieuwe invalshoeken, andere gezichtspunten, nieuwe wegen verkennen. Dat soort zaken. Des te logischer de aanpak en de inhoud van het gesprek op elkaar aansluiten, des te groter het effect. Door de jarenlange banjer-ervaring weten we wat dit bij mensen doet. Het werkt! Het haalt het maximale naar boven, het stimuleert en het gesprek leidt tot iets.

Anders

Inderdaad: we zijn en doen anders en daar moet u tegen kunnen. We lopen figuurlijk gezien steeds op de rand van de afgrond en daarmee dagen we u uit, gaan het gevecht met u aan en u ontdekt opeens nieuwe kansen, nieuwe oplossingen.

Anders, inderdaad! Werken met ons is hard werken, is soms pijn lijden maar ook aan de hand worden genomen wanneer nodig. Samen de strijd aangaan met nieuwe inzichten, strategieën en gezichtspunten.

Anders, inderdaad! Wij zijn eigenwijs en roeien tegen de stroom in. We nemen geen blad voor de mond en het staat u aan of niet. Wij gaan niet meehuilen met de wolven in het bos.

Anders, inderdaad! Deze manier van coachen is niet weggelegd voor watjes maar voor hen die die een grote stap voorwaarts wil maken.

Bijzonderheden

 • We werken niet vanuit de theorie maar alle bijeenkomsten zijn praktisch:
  uw leven, uw denken en uw handelen en dat gericht op resultaat.
 • Resultaat is een combi van emotionaliteit en rationaliteit.
  Wij gaan terug naar authenticiteit.
 • U bent leader, bepaalt door midden van casussen de onderwerpen
  en wij zetten u aan het denken en bewaken het proces.
 • Na elke bijeenkomst krijgt u opdrachten mee.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht