Mediatoepassingen & Lessen & Tools

De cursus

Duur: 2 uur
Waar: eigen provincie
Plaats: nader af te stemmen
Periode: op een woensdagmiddag in de maanden oktober/november
Kosten: € 149,00 per persoon
Bijzonderheid: minimum aantal deelnemers is acht

In company

Een 2,5 uur durende cursus op school waar samen met het team  verschillende mediawerkvormen op inpasbaarheid bekeken gaat worden. De prijs is € 750,00. Datum wordt in samenspraak met de school afgestemd.

Algemeen

Verschillende scholen gebruiken diverse werkvormen voor leerlingen. Vele werkvormen voldoen prima zoals het maken van een muurkrant, verslag, powerpoint, collage etc.

Toch vraagt het onderwijs van de 21ste eeuw nog iets meer en wel inzicht van de vier ICT-componenten binnen de 21st Century Skills-model: Mediawijsheid, ICT-vaardigheden, informatievaardigheden en computational thinking.

Bijzonderheid

Media Explorer is een platform voor leerkrachten primair onderwijs. Naar aanleiding van een studiereis naar San Diego (VS) hebben wij een platform gebouwd van, voor en door leerkrachten primair onderwijs. Media Explorer geeft u de mogelijkheid deze lessen te downloaden, uit te voeren maar ook ondersteuning te ontvangen en contact te hebben met medegebruikers.

In deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan o.a.:
– Doorlopende leerlijnen
– Websites maken

– Maken van een prezi
– Werken met wikikids
– Programmeren Scratch
– film maken

– werken met kahoot etc.
Een heel divers aanbod waarin u tijdens de bijeenkomst een keuze kunt maken.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door te mailen naar info@schoolinbalans.nl of via onderstaand contactformulier. De aanmelding moet voor 1 september 2017 binnen zijn. De cursus gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Na inschrijving ontvangt u verdere gegevens.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht