Wie zijn wij?

Marcel van Oosterwijk

Eigenaar en oprichter van ‘School in Balans’ en ‘ikbenik’ (21e-eeuwse vaardigheden nieuwe stijl). Is dé specialist in TopOntdekkers en Veranderdidactiek op school. Voor hem staat de leerkracht centraal. Kernwoorden zijn: beleving, zingeving, reflectie, feedback en coaching. De kunst is ander gedrag te vertonen, loslaten van het vertrouwde en het onbekende in durven te stappen waarbij hij u vasthoudt als u dreigt om te vallen. Er samen voor staan, er samen voor gaan! Partnership betekent voor hem heldere communicatie, korte lijnen en duidelijke afspraken.

Ivo Wouters

Sturen op resultaat is hem niet vreemd. Eenduidige, haalbare en inspirerende doelstellingen zijn leidend. Ivo is gespecialiseerd in TopOntdekkers en alles wat met sociale media(wijsheid) te maken heeft. Enthousiasme, rust, gedrevenheid, passie en inspirator zijn prachtige kenmerken van hem. Natuurlijk is theorie hem niet vreemd maar deze wordt verweven in praktische processen en procedures waarbij authenticiteit van de leerkracht, het team, de directie en de school het succes vormt. Ivo is strategisch verbonden aan socialschools.

Shirley Legdeur

Op basis van kennis, inzichten, ervaringen en de dagelijkse praktijk is zij voor menig school een rots in de branding. Shirley is gespecialiseerd in Werkplezier vergroten, Educatief Partnerschap, verandercapaciteit op school én didactiek. Zij weet het mooiste van ieder naar boven te halen: ze inspireert, motiveert en boeit. Een échte vakvrouw pur sang. Ze is helder, een tikkeltje scherp én direct maar haalt het maximum van ieder naar boven.

Mariette ten Hoeve

Zij werkt vanuit de eigen praktijk van deelnemers. Hierdoor is het samenzijn met haar effectief, herkenbaar en stimulerend. Haar creatieve brein maakt dat geen probleem te groot is of het wordt wel opgelost. Haar passie stuwt mensen naar grote hoogten. Mariette is gespecialiseerd in Werkplezier vergroten, Educatief Partnerschap, verandercapaciteit op school én coachinmg naar leerkrachten. Op sommige momenten is ze als siamese tweeling met Shirley: helder, een tikkeltje scherp én direct maar haalt eveneens het maximum van ieder naar boven.

Sander van Daalen

Zijn excellente gedrevenheid staat bij hem centraal als het gaat om het proces, product en het resultaat. Consolidatie en optimalisatie door middel van excellente meningen en ideeën binnen TopOndernemers maken van hem een specialist. Hij kent de methode vanuit de praktijk en kent de klappen van de zweep. Gespecialiseerd in TopOndernemers en (Top)Techniek. Sander staat tevens voor de groep.

Ellen Ruifrok

Een perfectionist die in voorbereiding niets aan het toeval overlaat. Haar communicatie naar de klant, het achterhalen van de WAT-vraag, de creatieve toepassing in werkvormen en haar trainers-skills maken van haar een graag geziene trainer. Altijd alert, energiegevend en bruisend van enthousiasme. Ellen is gespecialiseerd in alles rondom coaching, werkplezier en visie binnen scholen..

Anoek Neele

Senior in spé! Helder, strak, duidelijk, innemend en daardoor zo geliefd. Weet de boodschap over te brengen om samen met het team te werken aan de vooraf heldere vraagstelling. Is prikkelend en is niet direct tevreden met het eerste antwoord: zij is op zoek naar de betekenis achter de woorden en het gedrag dat daarbij past. Anoek is gespecialiseerd in alles rondom werkplezier, visie en verandercapaciteit op school.

Anneke Oude Aarninkhof

Achter de schermen zorgt zij dat alles op rolletjes loopt. De rots in de branding maar nooit op de voorgrond. Secuur, oplettend en vastberaden.